Inspecties NEN 3140 / NEN 1010 / Scope 10

De normen NEN 3140 en NEN 1010 schrijven inspecties van technische installaties voor. Technisch opgeleide medewerkers die in staat zijn om op een verantwoorde wijze te bepalen of installaties en arbeidsmiddelen veilig kunnen worden gebruikt, voeren deze inspecties uit.

Het resultaat van de inspectiewerkzaamheden wordt vastgelegd in een rapport. Genoemde normen stellen specifieke eisen aan deze rapporten. Ook kunnen aan de rapporten juridische consequenties verbonden zijn.

Onderhoud / Contracten

Het is natuurlijk erg belangrijk dat u op uw elektrische installaties en beveiligingssystemen kunt vertrouwen. Daarom is het van belang dat er regelmatig onderhoud en controle plaats vindt. Een onderhoudscontract geeft u de zekerheid dat uw installaties tijdig worden gecontroleerd en juist functioneren. Van Gerwen Installaties biedt hiervoor de juiste maatoplossingen aan. Of het nu gaat om periodieke veiligheidsinspecties of onderhoud aan noodverlichting en inbraaksystemen. Voor alle disciplines is de juiste kennis in huis!

Voor een storing kunt u contact opnemen met onze storingsdienst. Deze is 365 dagen per jaar 24 uur bereikbaar via ons algemene telefoonnummer.

U kunt bij ons een beschikbaarheidscontract afsluiten. Hiermee bent u gegarandeerd van beschikbaarheid van een monteur 24 uur per dag 7 dagen in de week. Daarnaast krijgt u, wanneer u een beschikbaarheidscontract afsluit korting op de voorrijdkosten en het uurtarief voor storingen.