Zonnepanelen van Van Beers Installaties

Zonnepanelen

Van Beers Installaties is jouw betrokken partner als het aankomt op zonnepanelen. We zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en gebouwen door zonnepanelen slim in te zetten. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jouw persoonlijke woon- en leefcomfort verbeteren. Zo halen we samen met jou het optimale uit de zon.

Energiekosten omlaag, wooncomfort omhoog

Met zonnepanelen van van Beers Installaties bespaar je al gauw honderden euro’s per jaar op je energiekosten, verhoog je de waarde van je huis en verlaag je de CO2 uitstoot van jouw huishouden. Ook dragen onze zonnepanelen bij aan een beter energielabel voor jouw huis.

Energie terugleveren aan je energieleverancier

Soms wek je meer stroom op dan je nodig hebt. De stroom die je niet verbruikt, gaat automatisch terug het energienet op. De teruggeleverde stroom wordt automatisch ingehouden op je energierekening. Als je in totaal meer stroom teruglevert dan je afneemt, dan krijg je een terugleververgoeding.

Installatie binnen een dag geregeld

We hebben jarenlange ervaring met de montage van zonnepanelen op uiteenlopende daken. Daarom worden de zonnepanelen door onze ervaren monteurs vrijwel altijd binnen één dag gemonteerd. Onze monteurs zijn goed opgeleid en gecertificeerd, dus je kunt er altijd op rekenen dat de zonnepanelen vakkundig worden geïnstalleerd.

Grote dak projecten

Van Beers Installaties is ook gespecialiseerd in het maken van grote projecten met bijvoorbeeld een megawatt batterij. Hierbij kunnen wij ook verzorging bieden in het aanvragen van subsidies, dak berekeningen en de volledige installatie van A tot Z.