Zonnepanelen van Van Beers Installaties

Zonnepanelen

Van Beers Installaties is jouw betrokken partner als het aankomt op zonnepanelen. We zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en gebouwen door zonnepanelen slim in te zetten. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jouw persoonlijke woon- en leefcomfort verbeteren. Zo halen we samen met jou het optimale uit de zon.

Energiekosten omlaag, wooncomfort omhoog

Met zonnepanelen van van Beers Installaties bespaar je al gauw honderden euro’s per jaar op je energiekosten, verhoog je de waarde van je huis en verlaag je de CO2 uitstoot van jouw huishouden. Ook dragen onze zonnepanelen bij aan een beter energielabel voor jouw huis.

Energie terugleveren aan je energieleverancier

Soms wek je meer stroom op dan je nodig hebt. De stroom die je niet verbruikt, gaat automatisch terug het energienet op. De teruggeleverde stroom wordt automatisch ingehouden op je energierekening. Als je in totaal meer stroom teruglevert dan je afneemt, dan krijg je een terugleververgoeding.

Installatie binnen een dag geregeld

We hebben jarenlange ervaring met de montage van zonnepanelen op uiteenlopende daken. Daarom worden de zonnepanelen door onze ervaren monteurs vrijwel altijd binnen één dag gemonteerd. Onze monteurs zijn goed opgeleid en gecertificeerd, dus je kunt er altijd op rekenen dat de zonnepanelen vakkundig worden geïnstalleerd.

Grote dak projecten, thuisbatterij of EOS Systeem

Van Beers Installaties is ook gespecialiseerd in het maken van grote projecten met bijvoorbeeld een megawatt batterij.

Wij bieden nu ook thuisbatterijen aan die u kunnen helpen om nog meer te profiteren van uw zonnepanelen.

Met een thuisbatterij kunt u de overtollige energie die uw zonnepanelen opwekken opslaan en later gebruiken wanneer u deze nodig heeft. Hierdoor kunt u uw eigen energieverbruik verhogen en uw energierekening verlagen. Bovendien vermindert u uw afhankelijkheid van het energienetwerk en draagt u bij aan een duurzamere wereld.

Onze thuisbatterijen zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat we de nieuwste technologieën en innovaties aan onze klanten kunnen leveren. Onze experts kunnen u ook helpen bij het kiezen van de juiste batterijgrootte en -capaciteit voor uw specifieke behoeften.

Waarom zou u een thuisbatterij kopen bij Van Beers Installaties? Het antwoord is simpel: het kan u helpen om geld te besparen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Hierbij kunnen wij ook verzorging bieden in het aanvragen van subsidies, dak berekeningen en de volledige installatie van A tot Z. Daarnaast kunnen wij ook thuisbatterijen leveren

Beheer & Inspectie

Een installatie heeft onderhoud nodig en moet regelmatig worden gecontroleerd op juist functioneren. Een onderhoudscontract geeft de zekerheid dat de installatie intact is en juist werkt.

Verder zijn er wettelijke normen die voorschrijven dat er actuele en bijgewerkte tekeningen aanwezig zijn en de verplichting tot regelmatig inspecties voorschrijven. Onze gekwalificeerde medewerkers voeren deze werkzaamheden bij u uit, leggen het resultaat vast in een rapport en verwerken dit in de revisietekeningen.

Daarnaast willen wij u graag op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden met betrekking tot uw specifieke installatie.

Preventie Abonnement

Het elektra preventie abonnement helpt u eenvoudig om te voldoen aan alle eisen die aan u worden gesteld op het gebied van  preventieve maatregelen die betrekking tot uw gebouw gebonden elektrotechnische installatie.